Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή νηπιακού

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Βασικό Τμήμα του Κατηχητικού μας Σχολείου διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα παιδιά του τμήματος, που απαρτίζουν νήπια και παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού, μαζί με τους γονείς τους και τους κατηχητές τους τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά κάλαντα και πήραν μέρος στο θεατρικό " Μια ξεχωριστή μέρα του μπαρμπα- Πανώφ" που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων της Αποστολικής Διακονίας. Ευχαριστούμε τον πατέρα Μιχάλη, εφημέριο του Ιερού Ναού μας που = τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή των παιδιών και μας ενεθάρρυνε με τα πατρικά του λόγια και ευχές.
Στο θεατρικό συμμετείχε και η φίλη παιδιών του τμήματος, Αλεξάνδρα Βαρυμποπιώτη, μαθήτρια της Στ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Π.Φ. και ευχαριστούμε και την ίδια και την οικογένειά της για την προθυμία και την αγάπη τους για τα μικρά παιδιά.
Οι γονείς είχαν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό κέρασμα και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη χαρά της Χριστού Γεννήσεως σε μια γιορτή με οικογενειακή ατμόσφαιρα. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και φώτιση, να ευχαριστήσουμε τους γονείς που συμμετέχουν πάντα με καλή διάθεση σε όλες τις δραστηριότητες του τμήματος και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με όλους μετά το πέρας των διακοπών των Χριστουγέννων. Καλές γιορτές και κάθε καλό σε όλους, με χαρά, ελπίδα και πίστη! Είθε η Αγία Βαρβάρα πάντα να μας ενώνει και να μας δυναμώνει!





(φωτ.αρχείο Μαρίας Αθανασάτου)


Ευχαριστώ πολύ και καλά Χριστούγεννα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου