Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Αγώνας Ποδοσφαίρου

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 7μμ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στις ομάδες των παλαιμάχων της Δάφνης Π.Φ. και του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας του Ι.Ναού Αγίας Βαρβάρας Π. Φαλήρου. Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ ασθενή βροχή που σε λίγο σταμάτησε αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ομάδα του ενοριακού κέντρου όταν σε ανατροπή του ταχύτατου Ντόκου Μάνου κέρδισε πέναλτι που κλήθηκε να το εκτελέσει ο αρχηγός της ομάδας τερματοφύλακας Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος. Η ολισθηρότητα και η υπερβολική σιγουριά όμως δεν τον έχρισαν σκόρερ αφού η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Οι παλαίμαχοι αντεπιτέθηκαν και κέρδισαν επίσης πέναλτι σε ανατροπή (!) του Κλειδωνάρη Θεόφιλου. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ζούλιας Κώστας αλλά ο τερματοφύλακας του ενοριακού κέντρου μπλόκαρε την μπάλα κρατώντας το μηδέν ρεφάροντας έτσι για την προηγούμενη αποτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αρκετές αλλαγές ο ρυθμός δεν επέσε και οι φάσεις εκατέρωθεν έδωσαν όμορφο χρώμα στον αγώνα.  Λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η ομάδα του ενοριακού κέντρου είχε την καλύτερη της φάση όταν σε σουτ έξω από την περιοχή από το νεαρό Δημήτρη Παύλου ανάγκασε τον τερματοφύλακα των παλαιμάχων Αρκελέ Δημήτριο σε σπουδαία εκτίναξη στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Και σύμφωνα με το νόμο του ποδοσφαίρου "όποιος χάνει ευκαιρίες τρώει γκολ" αυτό δυστυχώς επιβεβαιώθηκε όταν σε μια στραβοκλωτσιά των αμυντικών του ενοριακού κέντρου σε φάση που φαινόταν εύκολη, επωφελήθηκε ο Γρηγοριάδης Δημοσθένης  πλασάροντας γράφοντας το τελικό 1-0.  Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:
ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΌΤΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος,  Καλτσάς Ιωάννης, Παπαμακάριος Στράτος , Λιάκος Κώστας, Λέκκας Ιωάννης ,  Παύλου Δημήτρης, Νικηφορίδης, Φάνης, Ντόκος Μάνος, Βρεττός Μάνος, Μαργαρίτης Γιώργος, Ζούλιας Κώσταντίνος, Δεσποτάκης Ευτύχης, Παπανικόλας Χάρης, Ντόκος Νίκος, Παύλου Περικλής

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΦΝΗΣ Π. Φ.
Ζαμπαράς Κώστας Λουκάκης Σωτήρης, Δημόπουλος Νικόλαος, Στεργάκης Κωνσταντίνος, Καφούρος Θεόδωρος, Βατσινάς Εμμανουήλ, Λώλης Γιώργος, Μπεχαρά Ντελί, Ζουλιας Κώστας, Κλειδωνάρης Θεόφιλος, Κωνσταντινίδης Δανιήλ, Τεντώμας Κώστας, Νούσης Κώστας, Παύλου Δημήτριος, Ιακωβάκης Παναγιώτης, Παπαλού Νίκος, Πετρίδης Μιχαήλ, Βερύκιος Άγγελος, Μπατζάκας Ιωάννης, Ιωάννου Βασίλειος, Κονδύλης Κυριάκος, Αρκελές Αναστάσιος, Μαυρακάκης Παναγιώτης, Τριανταφύλου Ισίδωρος Ζούλιας Ηλίας, Αδαμίδης Ανδρέας, Αρκελές Δημήτριος, Γρηγοριάσδης Δημοσθένης, Ποτουρίδης Χρήστος, Ταχτατζής Δημήτρης, Αλιμπέρτης Αντώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου