Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Φιλικός Αγώνας


Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στις 9:30 μμ διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των Παλαιμάχων Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και τις Μικτής ομάδας κατοίκων Αγίας Βαρβάρας Π. Φ που αποτελούνταν από παίκτες της ομάδας Μπαμπάδες και του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας.
Ο αγώνας είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες αλλά η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Μικτή Αγίας Βαρβάρας. Μετά από σέντρα του ταχύτατου Νίκου Ντόκου από τα δεξιά αποδέκτης της μπάλας έγινε ο προωθημένος Μανώλης Βρεττός και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-1. Στο ημίωρο τραυματίστηκε στον προσαγωγό ο Νίκος Ντόκος και αντικαταστάθηκε. Η Παλαίμαχοι Δάφνης αντεπιτέθηκαν αλλά η καλή αμυντική λειτουργία και ο άψογος Τερματοφύλακας δεν επέτρεψαν αλλοίωση του σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στο Δεύτερο ημίχρονο και ενώ η πίεση των παλαιμάχων αυξανόταν σε μια αντεπίθεση της Μικτής πάλι ο Βρεττός Μανώλης σημείωσε το 0-2. Η ομάδα των παλαιμάχων αντεπιτέθηκε και με όπλο της τις πολλές αλλαγές και τα "φρέσκα" πόδια κατάφερε να ισοφαρίσει όταν σε δυνατό σουτ του Καλούδη έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε πάνω στον Ανδρέα Σαββάδη άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο Παναγιώτη γράφοντας το 1-2. Η Μικτή Αγίας Βαρβάρας παρά τα βαριά πόδια απέδωσε καλύτερα στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές με ατομική ενέργεια ο Μπάμπης Παπακωστόπουλος σημείωσε το 1-3. Η Ομάδας των Παλαιμάχων που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στα τελειώματα αφού ουσιαστικά δεν ανησύχησαν των τερματοφύλακα της Μικτής. Αντιθέτως η Μικτή έχασε κλασικές ευκαιρίες τόσο με του δύο σκόρερ όσο και με τον Κωνσταντίνο Σκαρόπουλο και τον γράφοντα. Οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Αγίας Βαρβάρας ευχαριστούν την διοίκηση των Παλαιμάχων και ιδιαιτέρως των κ Κώστα Τεντώμα για την πρόσκληση και εύχονται τα καλύτερα στην ομάδα της γειτονιάς στο πρωτάθλημα παλαιμάχων.
Η μικτή Αγίας Βαρβάρας. Παπαδόπουλος Παναγίωτης, Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος, Βρεττός Μανώλης, Παπαμακάριος Στράτος, Σκαρόπουλος Κωνσταντίνος, Μανουίλωβ Αλέξης, Σαββάδης Ανδρέας, Ηλιάδης Μανώλης, Ντόκος Νίκος, Ιατρού Γεράσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου